TraducAsist

Traduceri specializate

Profesionalism si experienta

Servicii de traducere precise și rapide

Site-ul nostru de traduceri oferă o gamă largă de servicii de traducere pentru a satisface nevoile clienților noștri. Acestea includ, dar nu se limitează la:

1

Traducerea de documente

Oferim servicii de traducere pentru diverse tipuri de documente, cum ar fi acte de identitate, certificate de naștere și de căsătorie, diplome și foi matricole, contracte, acte normative, manuale și multe altele.

2

Traducerea de pagini web

Oferim traducerea de site-uri web în diverse limbi străine pentru a ajuta clienții noștri să-și extindă afacerea la nivel internațional.

3

3. Traducerea de prezentări și broșuri

Traducem prezentări, broșuri și alte materiale de marketing, astfel încât clienții noștri să poată promova produsele și serviciile lor în diverse limbi străine.

4

Traducerea de manuale și documentație tehnic

Traducem manuale, ghiduri de utilizare, documentație tehnică și alte materiale relevante în diverse limbi, pentru a ajuta companiile să-și extindă produsele și serviciile la nivel global.

5

Traducerea de articole și texte specializate

Oferim servicii de traducere pentru texte specializate în domeniile medical, tehnic, juridic și multe altele.

6

Interpretariat

Oferim servicii de interpretariat în cadrul întâlnirilor de afaceri, conferințe și alte evenimente.

7

Revizuire și editare

Oferim servicii de revizuire și editare a traducerilor existente, pentru a asigura că acestea sunt precise, corespunzătoare și fără erori.

 

Alege TraducAsist

Indiferent de nevoile dvs. de traducere, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii și pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Vă mulțumim că ați ales site-ul nostru de traduceri!

Aflați mai multe despre noi
servicii traducere

Echipă de traducători cu experiență

Ne dorim sa fim partenerul de traduceri potrivit

Misiunea noastră este să oferim clienților servicii de calitate și raport pret-calitate excelent. Suntem orientați către clienți și dedicați să oferim cea mai bună experiență posibilă.

traduceri TraducAsist
TOP