TraducAsist

Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR
Site-ul web traducasist.ro este proprietatea firmei ASIST CONSULTING TEAM S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str.Frumusani, Nr 4, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/9786/09.07.2018, cod unic de inregistrare 39598415, numita in continuare proprietarul site.
Accesul si utilizarea site-ului traducasist.ro (denumit in continuare "site" sau traducasist.ro) presupune acceptarea implicita si in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.
În cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, vizitatoriii, denumiti in continuare si utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu.
Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".
Utilizatorii au acces permanent la sectiunea de termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, si le pot consulta in orice moment.
Site-ul traducasist.ro utilizeaza cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia. Mai multe detalii gasiti aici.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul traducasist.ro ofera utilizatorilor informatii, analize si stiri referitoare la activitatea companiei.
Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare dintre utilizator si acesta.
INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Informatiile furnizate in acest site sunt oferite ca atare si fara vreo garantie de orice fel.
Informatiile pot fi actualizate si modificate sau schimbate, partial sau integral fara o informare prealabila a utilizatorilor.
Deasemenea, acest site poate fi suspendat sau desfiintat fara o notificare prealabila.
Informatia oferita:
 • este exclusiv de natura generala;
 • nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
 • poate contine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora proprietarul site-ului nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate si care sunt guvernate de politici de confidentialitate proprii si pot avea termeni si conditii diferite.
De asemenea nu trebuie considerate ca aceste trimiteri sugereaza faptul ca proprietarul site aproba continutul respectivelor site-uri sau orice continut al acestora.

Abonare la newsletter
În cadrul siteului traducasist.ro, este disponibila abonarea la serviciul de informare periodica prin email . Acest serviciu reprezinta o resursa oferita cu scopul de a imbunatati procesul de comunicare dintre traducasist.ro si vizitatorii site-ului.
Completarea FORMULARULUI DE CONTACT/NEWSLETTER va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje. Utilizatorul are obligatia de a completa corect campurile formularului,
Proprietarul site nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de catre utilizatori.
DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
Întregul continut al acestui site (date, imagini, texte, simboluri, sigle, elemente de grafica web, scripturi, programe, baze de date si alte informatii) si drepturile de proprietate intelectuala din acest site apartin sau sunt licentiate societatii ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
Orice utilizare partiala sau integrala (a datelor, textelor, imaginilor, etc), va necesita acordul prealabil in scris din partea proprietarul site-ui.
Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, distribuirea ,vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Imagini de la terti
Acest site contine imagini, care se afla in proprietatea unor terti. Folosirea acestora in scop comercial, fara acceptul proprietarului de drept, este interzisa in mod expres

Marci,denumiri, logo-uri
Denumiri de produse si alte denumiri aflate pe acest site, sunt marci inregistrate ale unor companii apartinad societati ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. indiferent daca sunt marcate sau nu cu simbolul ® , ™ sau ©. Folosirea acestora este interzisa tertilor.
LIMITAREA RASPUNDERII
Firma ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la rubrica „CONTACT”
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Proprietarul situ-ui isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Proprietarul situ-ui nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; proprietarul situ-lui se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. traducasist.ro nu ofera nicio garantie ca:
 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.
OBLIGAŢIILE UTILIZATORILOR
Utilizatorii vor accepta urmatoarele conditii:
 • sa nu publice, transmita sau distribuie informatii care pot fi daunatoare, obscene, defaimatoare sau ilegale;
 • sa nu utilizeze acest site intr-un mod care poate duce la incalcarea drepturilor altor site-uri;
 • sa nu foloseasca nicio aplicatie software si niciun dispozitiv care sa bruieze site-ul si nici sa incarce sau sa puna la dispozitie fisiere continand date eronate sau virusi, prin niciun fel de metoda;
 • sa obtina sau sa incerce sa obtina acces neautorizat, indiferent de metoda
 • sa nu utilizeze site-ul in scop publicitatar sau pentru orice fel de cerere/oferta care are un caracter comercial.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.
Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula accesul si utilizarea acestui site daca sunt incalcati Termenii si conditiile.
CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, firma ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: nume si prenume, adresa, oras, cod postal, numarul de telefon, adresa de email, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator prin intermediul formularul de contact din sectiunea “CONTACT”.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea utilizatorilor cu privire la diferite aspecte (situatia contului, evolutia comenzii, confirmarea platilot, etc)
Datele utilizatorilor sunt destinate utilizarii de catre proprietarul situ-ui si nu vor fi dezvaluite tertilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus va puteti adresa cu o cerere scrisa, semnata si datata pe adresa mentionata in sectiune “CONTACT” .

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. si cu utilizarea si prelucrarea de catre proprietrul situ-ui, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, comunicatii electronice.
Comunicatiile de la utilizatori (altele decat datele cu caracter personal) sunt tratate drept confidentiale si ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzand reproducerea si publicarea, precum si utilizarea ideilor in orice scopuri, inclusiv comerciale.
Unele dintre paginile site-ului pot contine fisiere temporare (“cookies”). Mai multe informatii gasiti in pagina “Despre cookies”.
DREPT APLICABIL
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti
Limba Termenilor si conditii si a site-ului este limba romana.

Utilizatorul site-ului confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul acesteia, utilizatorul este rugat sa utilizeze pagina de contact pentru a contacta ASIST CONSULTING TEAM S.R.L..
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
MODIFICAREA PREZENTELOR TERMENI SI CONDITII
ASIST CONSULTING TEAM S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Consent to the use of cookies.

For our website to function properly we use cookies. To obtain your valid consent for the use and storage of cookies in the browser you use to access our website and to properly document this we use a consent management platform: CookieFirst. This technology is provided by Digital Data Solutions BV, Plantage Middenlaan 42a, 1018 DH, Amsterdam, The Netherlands. Website: https://cookiefirst.com referred to as CookieFirst.

When you access our website, a connection is established with CookieFirst’s server to give us the possibility to obtain valid consent from you to the use of certain cookies. CookieFirst then stores a cookie in your browser in order to be able to activate only those cookies to which you have consented and to properly document this. The data processed is stored until the predefined storage period expires or you request to delete the data. Certain mandatory legal storage periods may apply notwithstanding the aforementioned.

CookieFirst is used to obtain the legally required consent for the use of cookies. The legal basis for this is article 6(1)(c) of the General Data Protection Regulation (GDPR).

Data processing agreement

We have concluded a data processing agreement with CookieFirst. This is a contract required by data protection law, which ensures that data of our website visitors is only processed in accordance with our instructions and in compliance with the GDPR.

Server log files

Our website and CookieFirst automatically collect and store information in so-called server log files, which your browser automatically transmits to us. The following data is collected:

 • Your consent status or the withdrawal of consent
 • Your anonymised IP address
 • Information about your Browser
 • Information about your Device
 • The date and time you have visited our website
 • The webpage url where you saved or updated your consent preferences
 • The approximate location of the user that saved their consent preference
 • A universally unique identifier (UUID) of the website visitor that clicked the cookie banner
TOP